Προφίλ

Τα πάντα στη διακονία της Εκκλησίας

Η εταιρεία μας «Εκκλησιαστικά Ιερατικά Είδη ΔΙΑΚΟΝΙΑ Λτδ» ιδρύθηκε το 2007, έχοντας σκοπό να καλύψει την κάθε ανάγκη που έχουν οι Ναοί, οι Μονές και τα καταστήματα εκκλησιαστικών και ιερατικών ειδών, προωθώντας μία ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών.

Πελάτες μας και έργα μας μπορείτε να βρείτε σε Ελλάδα, Κύπρο, Ευρώπη, Αμερική, Αφρική και Αυστραλία.

Στο δημιουργικό τομέα έχοντας μία πλειάδα συνεργατών, που ο καθένας είναι ειδικός στον τομέα του, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την κάθε σας ιδέα και επιθυμία.

0 +
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
0 %
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
0 %
ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ
0 +
ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Σύγχρονα εργαστήρια

Τα εργαστήριά μας εξοπλισμένα με σύγχρονης τεχνολογίας μηχανήματα και το καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελούν άξονες που μας οδηγούν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στο δημιουργικό τομέα έχοντας μία πλειάδα συνεργατών, που ο καθένας είναι ειδικός στον τομέα του, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την κάθε σας ιδέα και επιθυμία.

Αυτό μας δίνει τη ευχέρεια να πάρουμε τη δημιουργική διαδικασία από το σημείο του σχεδιασμού μέχρι και την υλοποίηση. Έχοντας γνώσεις στην Ιστορία της Τέχνης, τη βυζαντινή τέχνη και την παράδοση της Εκκλησίας μας, μπορούμε να σας προσφέρουμε πραγματικά κομψοτεχνήματα.

O συνδυασμός αρίστης ποιότητος υλικών μαζί με την τιμή δίνουν την ιδανική φόρμουλα για να πετύχουμε το σκοπό μας.

Πέρα από τον τομέα των ιερατικών αμφίων,

Έχουμε πλέον επεκτείνει τις δραστηριότητές μας σε τομείς όπως τα εκκλησιαστικά σκεύη, τα χαλιά και τα μπρούντζινα είδη.

Τον Ιανουάριο του 2020 συνάψαμε συμφωνία για αντιπροσώπευση στην Κύπρο και διανομή των προιόντων των εκδόσεων Σαίτη. Έχοντας στο πλευρό μας ένα απο τους πιο γνωστούς εκδοτικούς οίκους στον εκκλησιαστικό χώρο, με πολυετή εμπειρία και υπερσύγχρονες εκτυπωτικές εγκαταστάσεις, πήραμε την απόφαση να εντάξουμε στη γκάμα των προϊόντων μας και να προσφέρουμε σε σας πέρα από ποιοτικό βιβλίο, και όλα τα υπόλοιπα είδη των εκδόσεων Σαίτη.


Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση θέλετε και για να λύσουμε την κάθε σας απορία.

Με εκτίμηση,

Σάββας Πραστίτης
Διευθύνων Σύμβουλος

Scroll to Top
Scroll to Top